Rty s příchutí vína - Novotný, Aleš (Cosmopolis, 2023)
Elena se těšila na pohodovou brigádu v klimatizované kanceláři - místo toho ji ale čeká úmorná dřina na sluncem rozpálené vinici. Naštěstí dostala za parťáka sexy dlouhána Nikolase. Po počátečních třenicích mezi svéráznou dívkou a mlčenlivým svalovcem přeskočí jiskra. Může se ale jejich vztah z letního vzplanutí plného vášně proměnit v něco víc?
Keywords: Česká současná beletrie; Erotické romány; Young Adult, New Adult