Dostupný advokát: Jak na běžné právní situace - Preuss, Ondřej (Grada, 2023)
Tato publikace je vaším praktickým průvodcem, pokud se potýkáte s běžnými právními situacemi v životě. Obsahuje informace a rady, jak si poradit se vztahy se sousedy, reklamací zboží, koupí bytu, vztahy na pracovišti, s řešením přestupků, rodinným právem, náhradou škody a mnoha dalšími. Je psána srozumitelně a stručně, je tak přístupná pro každého.
Keywords: Právo