Střípky z moře - Haleová, Jenny (Cosmopolis, 2024)
"Klíčem ke šťastnému životu je nenechat nikdy nic nevyřčeného nebo nedokončeného."
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány; Společenské romány; Světová současná beletrie