Medicína přírodních léčivých zdrojů Bioklimatologie, biometeorologie, klimatoterapie - Jandová, Dobroslava (Grada, 2024)
Další publikace z oblasti medicíny přírodních léčivých zdrojů, k tématu, které u nás nebylo zpracováno přes 25 let. Kniha je určena odborným pracovníkům lázní, rehabilitačním pracovníkům a lékařům oboru rehabilitační a fyzikální medicíny a studentům těchto oborů.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie