Velká kniha posilování Třetí, přepracované a rozšířené vydání - Stoppani, Jim (Grada, 2025)
Přepracované a rozšířené vydání jedné z nejúspěšnějších knih o posilování, která pomohla tisícům sportovců vylepšit jejich tréninkové metody a posunout vlastní hranice. Komplexní encyklopedie nabízí speciálně připravené programy na růst svalové hmoty, rozvoj síly či úbytek tuku.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink; Výživa