Statečná malá kočka - Wagner, Lloydová, Megan (Bambook, 2025)
Kočička Mína žije spokojeně s mámou Millie až do chvíle, kdy Millie onemocní. Odvážná Mína se vydává do města pro pomoc a na své cestě musí překonat nebezpečí temného lesa s pomocí nečekaného spojence - lišky. Ale ve stínech je sleduje nebezpečný rys. Dokáže Mína díky své odvaze a lásce k Millie přivést pomoc včas?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky