Tajemství Karlova mostu - Černý, David (Grada, 2023)
Zajímají vás neznámé příběhy a tajemství Karlova mostu? Víte například, že Karlův most se vlastně jmenuje most svatého Víta? A že socha Jana Nepomuckého z Karlova mostu je vzorem pro desítky tisíc soch po celém světě? Přečtěte si naši knihu plnou úchvatných fotografií a překvapivých informací.
Keywords: Architektura; Průvodce