Čertovská mlha - Švédová, Zuzana (Bambook, 2025)
Na Větrném vršku stojí chaloupka, ve které bydlí ta nejlepší babička na světě. Zná všechny bylinky a vaří báječné knedlíky. Honzík s Aničkou si nedokážou představit lepší místo, kde by strávili prázdniny. Jenže jako by se na Větrném vršku schylovalo k něčemu zlověstnému...
Keywords: Pohádky