Human design Jak porozumět sobě i druhým - Curry, Parker, Karen (Alferia, 2024)
Chcete lépe porozumět sobě i druhým? Toužíte po tom žít naplněný život? A znáte už Human design?
Keywords: Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život