Základní chirurgické intervence a výkony 2., aktualizované a doplněné vydání - Ihnát, Peter (Grada, 2024)
Jednoduchá, didaktická, plně dostačující, moderní publikace ostravských autorů, která se řadí do "obecné" chirurgie. Vhodná pro mediky, začínající lékaře a sestry specialistky. Text je doplněn více než 200 schematickými obrázky.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie