Sezení ve vozíku Zvýšení pohybového potenciálu a prevence komplikací - Vašíčková, Lia (Grada, 2024)
Monografie rehabilitační lékařky s dlouholetými zkušenostmi čtenáře komplexně seznámí s problematikou sezení ve vozíku a jeho adekvátním využitím pro maximální pohybový, psychický, pracovní a sociální potenciál uživatele. Je určena pro všechny zdravotnické odborníky, kteří s pacienty ve vozíku přicházejí profesně do styku.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura