Na paddleboardu za snem - Klemšová, Monika (Grada, 2024)
Na paddleboardu ze Stockholmu do Helsinek nebo na Yukon? Zdá se to šílené? Ztřeštěné? Naivní? Nebezpečné? A po padesátce? Bývalá úřednice libereckého magistrátu Monika Klemšová to vše dokázala. Nechte se okouzlit nádherou řek, jezer i moří z pohledu šťastné "naivní" amatérky.
Keywords: Sport; Literatura faktu