Logopedická cvičení u afázie a kognitivních poruch Konverzační trénink pro dospělé - Lasotová, Naděžda (Grada, 2024)
Publikace je souborem cíleně sestavených cvičení pro obnovení komunikační schopnosti a její využití v reálném životě nejen pro osoby s afázií, ale také pro seniory, pacienty s demencí a osoby s kognitivním deficitem. Zahrnuje trénink porozumění mluvenému i psanému slovu, paměti atd.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník