Kompenzační cvičení pro sportovce - Nechlebová, Eva (Grada, 2025)
Kniha obsahuje více než praktický přehled více než 120 kompenzačních cviků a více než 30 kapitol věnovaných rozličným sportovním odvětvím, v nichž jsou popsány zatížené svalové skupiny, typická zranění a návrh vzorové kompenzační jednotky pro danou disciplínu.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink