Astrid Lindgrenová - Lieder, Susanne (Metafora, 2024)
Každý zná její jméno, každý četl její příběhy, ale kdo opravdu ví, jaká byla? Nevšední životní příběh slavné autorky legendárních dětských knih jako Pipi Dlouhá punčocha, Děti z Bullerbynu a mnoha dalších ve vydařeném životopisném románu německé autorky Susanne Lieder. Pohlédněte spolu s ní za zrcadlo.
Keywords: Biografické romány