Sociální politika - Hricová, Alena (Grada, 2024)
Publikace se zaměřuje na komplexní analýzu současného stavu a trendů v oblasti sociální politiky v evropském kontextu. Autoři nabízejí čtenářům pohled na historický vývoj, základní principy a současné mechanismy sociální politiky s důrazem na Českou republiku a Evropskou unii.
Keywords: Společenské vědy, historie