Divoké básničky - Müllerová, Alena (Bambook, 2023)
Rozpustilé verše doprovázené vynalézavými a vtipnými ilustracemi jsou nejen o bytostech z pohádek, zvířátkách a lidech, ale také o věcech, které děti obklopují. Jsou psané současným jazykem a hodí se k recitaci i předčítání. Čtenářům pomohou poznat češtinu a nenásilnou formou si procvičit výslovnost.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky