Edukační a komunikační proces u pacientů s poruchami sluchu - Danková, Silvia (Grada, 2024)
Publikace o péči o sluchově postižené pacienty, kteří potřebují interdisciplinární přístup lékařů a nelékařských zdravotnických pracovníků (psycholog, logoped, pediatr, neurolog).
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory