Tělovýchovné lékařství 2., přepracované a aktualizované vydání - Pastucha, Dalibor (Grada, 2024)
Přepracované a rozšířené vydání přináší aktuální údaje o fyziologii a genetice tělesné zátěže, sportovním tréninku, výživě a regeneraci, sportovní ortopedii a traumatologii. Kniha je určena zejména studentům lékařských a zdravotnických fakult a sportovních oborů. Ocení ji také internisté, praktičtí lékaři, traumatologové a hlavně sportovní lékaři.
Keywords: Ostatní lékařské obory