Dětská hematologie - Šrámková, Lucie (Grada, 2025)
Komplexní učebnice oboru dětská hematologie v současné době na našem trhu chybí. Nová učebnice zpracovaná špičkovými pracovišti v Praze, Olomouci a Brně zabírá celou šíři oboru se zaměřením na diferenciální diagnostiku a praktické aspekty péče o pediatrické pacienty a je určena k postgraduálnímu vzdělávání v oboru pediatrie.
Keywords: Hematologie