Bojiště druhé světové války Fotografický průvodce po místech bojů - Woodadge, Paul (Grada, 2023)
Kniha obsahuje 160 poutavých fotografií, které poskytují jedinečný pohled na jak proslulá, tak méně známá bojiště druhé světové války - jak vypadala v době bojů a jak vypadají dnes.
Keywords: Literatura faktu; Militaria