Sociální práce Současné trendy - Hricová, Alena (Grada, 2024)
​Publikace se zaměřuje na aktuální výzvy a trendy v oblasti sociální práce prostřednictvím příspěvků od akademiků i praktických odborníků z České a Slovenské republiky.
Keywords: Společenské vědy, historie