Věrný vlk - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2024)
Vlkova vlčice se brzy stane maminkou a Jonáš je připraven udělat všechno pro to, aby mohla žít celá rodinka společně v rezervaci, kde budou mít volnost. Přijde tím ale o kontakt s milovaným Vlkem. Nebo ne?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy