Vila - Kelly, Ruth (Metafora, 2024)
Měla to být ta nejlepší reality show: Luxusní vila na soukromém ostrově. Deset soutěžících. Každý okamžik živě vysílán publiku do celého světa, které kontroluje každý jejich krok. Jak daleko jsou ale ochotni soutěžící zajít, aby si zajistili hlasy diváků?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Světová současná beletrie