Beruška a Světluška - Šmalcová, Markéta (Bambook, 2024)
Beruška si vždy přála najít nejlepší kamarádku. Její sen se splní ve chvíli, kdy potká Světlušku. Čeká na vás nejen výlet pod vodní hladinu či řešení detektivního případu, ale také příběh o jednom velkém, neobyčejném přátelství.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky