Temná srdce - Sutter, L., James (Cosmopolis, 2025)
David se málem stal slavným. Když se tedy zamiluje do kluka, který mu před dvěma roky slávu ukradl, plynou z toho jen samé problémy...
Keywords: Světová současná beletrie; Young Adult, New Adult