Praha v proměnách času - Sojka, Petr (Grada, 2023)
Již počtvrté vychází kniha Petra Sojky o osudech pražských rodin a zapomenutých (a často již zaniklých) míst v Praze. Kniha se jmenuje Praha v proměnách času a vychází i jako audiokniha.
Keywords: Architektura; Průvodce