Prázdné domy - obytné a industriální - Kočí, Radomír (Grada, 2025)
Prázdné zámky a vily, jež vyprávějí příběhy generací rodin, které je kdysi obývaly a plnily živoucím cvrkotem. Místa, kde kdysi panoval čilý výrobní, prodejní či jiný provozní ruch. Třetí díl čtenářsky úspěšné série Prázdné domy mapuje osudy opuštěných obytných a industriálních staveb v Čechách.
Keywords: Architektura; Průvodce