Autismus a raný vývoj Od projevů k terapii - Straussová, Romana (Grada, 2025)
Publikace provází tématem autismu s otevřeností a v kontextu dalších neurovývojových poruch. Zahrnuje nové poznatky z dětské psychiatrie, neurologie, genetiky, klinické logopedie, psychologie, přibližuje nejčastější komorbidity autismu. Představuje světově unikátní intervenční program O.T.A.® u batolat.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Zdravotnická a lékařská literatura; Neurologie; Ostatní lékařské obory; Psychiatrie, psychoterapie; Sociálně zdravotnický pracovník