Léčivé rostliny - Do kapsy - Dreyerová, Eva-Maria (Grada, 2024)
Zajímají vás léčivé rostliny a chtěli byste o nich dozvědět více? Praktický průvodce přírodou vám pomůže objevit 98 běžných druhů. Určujte rychle a spolehlivě ve 3 jednoduchých krocích.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás