Háčkované zvířátkové batůžky - Schmocková, Jindřiška (Grada, 2023)
Ať jste v háčkování již pokročilí, anebo ještě začátečníci, můžete si podle názorných postupových návodů vytvořit 10 různých batůžků v podobě roztomilých zvířátek, které jistě ocení hlavně děti.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi