Dívka v mlze - Bernátová, Barbora (Metafora, 2023)
V zapomenuté chatové osadě u Košic byla brutálně zabita mladá žena. Kapitán David Meizner a jeho kolegyně kapitánka Ema Kopecká se vydávají po jejích stopách do vesničky pod Tatrami, kde se narodila. Proč kdysi odešla do Bratislavy a co ji přimělo se vrátit? Pátrání komplikuje nejen pavučina dávných tajemství, ale i Davidova svérázná povaha...
Keywords: Beletrie; Krimi, detektivky