Rozvoj mysli pro spokojený život - Kožinová, Dagmar (Grada, 2024)
Je možné nalézt naději i ve zdánlivě bezvýchodné situaci? Objevit světlo, které nás vyvede z temnoty? Překonat těžké chvíle, nalézt svou cestu a díky tomu být ještě silnější? Tato kniha je návodem na spokojený život.
Keywords: Psychologie pro každého