Soudní sexuologie - Brichcín, Slavoj (Grada, 2025)
Publikace známého českého sexuologa mapuje oblast lidské sexuální patologie, která se odráží v trestněprávních a občanskoprávních vztazích.
Keywords: Soudní, posudkové lékařství