Parta malých detektivů - Velký pašerácký případ - Mantle, Ben (Bambook, 2025)
Jednoho zimního večera zahlédne parta přátel na opuštěné pláži záhadnou postavu, která je vtáhne do víru nečekaných událostí. Pátrání po jejím tajemství je zavede na dobrodružnou cestu plnou nočních výprav a napínavého sledování - musejí čelit nebezpečnému pašeráckému gangu.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy