Rozvoj dětské řeči Aktivity s básničkami - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2023)
Řeč je důležitý prostředek, který nám pomáhá se začlenit do lidského společenství. Už od narození v dětech posilujeme projevy, které vedou ke snadnějšímu dorozumívání.
Keywords: Rady pro rodiče