Pohádky knižních skřítků - Rybářová, Inka (Bambook, 2024)
Vydejte se do Písmenkova, kde žijí knižní skřítci Matýsek a Majdalenka. Ti se starají o místní knihovnu, ale také se nebojí podat pomocnou ruku každému, kdo to zrovna potřebuje.
Keywords: Pohádky