Tajné princezny - Neposlušné štěně - Banksová, Rosie (Bambook, 2026)
Nerozlučné kamarádky a tajné princezny Šarlota a Mia se vydávají splnit další přání - pomoct Erice a jejímu rozpustilému štěňátku Benovi uspět u zkoušky poslušnosti. Jenže do všeho se plete zlomyslná princezna Jedoslava! Dokážou dívky zvládnout neposlušné štěně i čelit kouzelným nástrahám?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky