Lékařská biologie - Slabý, Ondřej (Grada, 2025)
Kniha přináší ucelený pohled na lékařskou biologii jakožto základní kámen moderního lékařského vzdělávání a pokrývá klíčová témata oboru. Určena je pregraduálním studentům všeobecného i zubního lékařství, ale může být užitečná také v postgraduálním vzdělávání a pro lékaře různých odborností či studenty přírodních věd. Vychází v koedici s LF MUNI.
Keywords: Teoretické obory