Diferenciální diagnostika bolestivého kloubu v klinické praxi 2., přepracované a doplněné vydání - Šenolt, Ladislav (Grada, 2024)
Praktický návod, jak rozpoznat a léčit různé formy bolestivých kloubních stavů v každodenní klinické praxi. Na přípravě knihy se podílel kolektiv autorů se specializací v revmatologii, ortopedii a spondylochirurgii. Druhé vydání knihy je aktualizováno, přepracováno a doplněno o nové kapitoly týkající se bolestivých stavů měkkých tkání.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Lékařské obory; Diferenciální diagnostika, symptomy; Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Neurologie; Ostatní lékařské obory; Revmatologie; Zobrazovací metody