Výstup na El Capitan - za hranou možného - Synott, Mark (Grada, 2024)
Kniha popisuje ucelený příběh vůbec nejslavnějšího free solo výstupu v dějinách skalního lezení - roku 2017 Alex Honnold, aniž by se přitom jakýmkoliv způsobem jistil, pokořil strmou yosemitskou stěnu El Capitan měřící téměř kilometr, ačkoliv byla až do roku 1958 považována za nezdolatelnou i tradičním způsobem na laně.
Keywords: Sport