Sociální kompetence - Barták, Jan (Grada, 2025)
​Triádu úspěšných publikací Sociální andragogika a Osobnostní management uzavírá kniha Sociální kompetence od téhož autora. Společným tématem knih je naplňování tužeb: Jací jsme? Jakými hodláme být? Co chceme dokázat? Co jsme schopni a ochotni pro to udělat?
Keywords: Psychologie odborná