Manuál starostlivosti o pacienta s vybranými chorobami v praxi farmaceuta - Časť I. - Rozman, Antoliková, Natália (Grada, 2024)
Kniha je určená pre študentov a odborníkov primárne z radov farmaceutov, laborantov. Nevysvetľuje základné mechanizmy a princípy účinku jednotlivých liečiv, ale poskytuje interaktívny pohľad na racionálnu farmakoterapiu v podobe inšpiratívnych informácií, praktických cvičení, modelových situácii a iných zaujímavých úloh.
Keywords: Farmacie, farmakologie