Sociální patologie Forenzněpsychologický rozbor vybraných sociálněpatologických jevů; 3., rozšířené a aktualizované vydání - Škoda, Jiří (Grada, 2024)
Třetí vydání úspěšné publikace bylo rozšířeno o aktuální společenská témata, která přinesl vývoj v posledních letech.
Keywords: Psychologie odborná