Tetování za trest Hřiště lásky - Hardy, M., K. (Cosmopolis, 2023)
Žhavý román od české autorky o prohrané sázce, která nakonec vede ke štěstí, o tom, že i silní hráči rugby se něčeho bojí a že drobné dívky naopak dokážou být mimořádně silné a statečné.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány