Psychologie stárnutí a stáří - Dragomirecká, Eva (Grada, 2024)
Motto této monografie zní "Každý člověk je jedinečný". Jedinečnost je i ve stylu každého z autorů rozsáhlého kolektivu, který se zde spojil, aby zájemcům přiblížil šíři problematiky psychologie stárnutí a stáří včetně kontextu dalších gerontologických disciplín a otázek.
Keywords: Psychologie odborná