Pařížské intriky D´Artagnan je zrádce - Válková, Veronika (Bambook, 2025)
To, že jsou na francouzském královském dvoře intriky na denním pořádku, ví každý, kdo četl Tři mušketýry. Ovšem něco jiného je o tom číst a něco jiného je zaplést se do toho, což se Báře podařilo...
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy