Soumrak husitů Přátelství ani oheň nezdolá - Válková, Veronika (Bambook, 2023)
Bára si moc přála setkat se zase s práčetem Borkem, jenže to vůbec nedopadlo podle jejích představ. A navíc zjistila, že i zdánlivá drobnost může uvést v chod neuvěřitelné události. Jaké následky třeba může mít to, že vás někdo bací městským pečetidlem po hlavě? Krom boule, pochopitelně...
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy