Obrazový slovník veterinární anatomie - Constantinescu, M., Gheorghe (Grada, 2025)
Stěžejní učebnice veterinární anatomie v obrazových schématech. Tato přehledná publikace pokrývá anatomii malých i velkých zvířat (kočka, pes, králík, kopytníci). Vychází z aktuálního, tedy 6. vydání Nomina Anatomica Veterinaria.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Veterinární lékařství