Odhalení Marie Magdaleny První apoštolka, její feministické evangelium a láska, která je silnější než smrt - Watterson, Meggan (Alferia, 2023)
Meggan Watterson nám přináší obraz skutečné Marie (Máří) Magdaleny - té, která žije v každém z nás. Světový bestseller Odhalení Marie Magdaleny odkrývá a vykládá znovunalezené Mariino evangelium, které nám přibližuje milostný příběh tolik odlišný od toho, jež po dva tisíce let předávala křesťanská církev.
Keywords: Harmonie těla a duše; Uvědomělý život